KAKO RADIMO

(zajedno)

Naš posao je da sve što radimo, od dizajna i izrade sajta do internet marketing kampanje, bude u službi Vašeg uspeha. Znamo da je razlika između uspešnog internet nastupa i neuspeha rezultat stotine odluka koje treba da donesete. Svojim iskustvom u internet marketingu ćemo Vam pomoći da donesete prave odluke.

Slušamo Vas

Počinjemo sa pitanjima. Saslušaćemo Vas pažljivo i ustanoviti koji su Vaši glavne potrebe i šta želite da postignete svojim internet nastupom. Potrudićemo se da što više saznamo o Vašim potencijalnim kupcima i njihovim potrebama, kao i o vašoj konkurenciji i kako da ih preteknete.

Plan

Vi imate ciljeve. Naš zadatak je da Vam pomognemo da ih ostvarite. Zajedno ćemo definisati Vaše glavne ciljeve, koje su navike i potrebe Vaših klijenata i šta želite da dobijete od svojih klijenata.

Napravićemo plan i definisati šta je to što je korisno za Vas, a šta ne. U tehničkom smislu i po pitanju dizajna. Stvaramo plan i gradimo temelje za projekat koji dolazi.

Dizajn

Dizajniramo sve što smo ustanovili u predhodna dva koraka. Kreiramo jedinstven dizajn Vašeg sajta koji ćete moći da pogledate kao demo verziju na našem sajtu kako bi se uverili da smo uradili dobar posao i da smo na pravom putu. Sve u cilju da brže komuniciramo i dođemo do zajedničkog cilja.

Izrada

Ovde nastupa tehnički deo izrade sajta. Sve što smo osmislili i dizajnirali je potrebno pretvoriti u potpuno funkcionalan sajt. Izradićemo sve funkcionalnosti koje su vam neophodne kako biste na najbolji i najbrži mogući način uspostavili komunikaciju sa svojim klijentima i predstavili im se u najboljem svetlu.

Demo Verzija

Ovo je Vaša šansa da isprobate sve funkcionalnosti upravo završenog sajta. Kompletnu demo verziju postavljamo na naš sajt kako biste bili u mogućnosti da uživo isprobate sve što smo uradili i da vidite kako će u stvari Vaš sajt od sada izgledati. U ovom koraku još uvek imate mogućnost za određene sugestije.

Lansiranje

Ovo je Vaš novi sajt, internet prodavnica ili bili šta drugo što smo kreirali za Vas. To je Vaš novi, savremeni način poslovanja i komunikacije sa klijentima. Ukoliko smo dobro uradili posao, preostaje Vam samo da sačekate pozitivne reakcije svih Vaših klijenata i da uživate u svom Online uspehu.

Podrška

Naš posao nije završen postavljanjem Vašeg novog sajta. Znamo da se različite stvari događaju, zaboravljaju se šifre za pristup i kako da se izmeni nešto, dolazi i do grešaka. Zato smo Vam na raspolaganju i nakon postavljanja sajta, kao i za svaki oblik dalje saradnje.