PPREMIUM izrada sajta – najkraći put do novih klijenata

Kvalitetnom Izradom Sajta ćemo Vam Pomoći u pronalaženju novih klijenata. Unapredite svoje poslovanje.
Budite dostupni 24h dnevno. Budite ISPRED KONKURENCIJE

Kod nas uvek dobijate

 • 100% Garantovan Kvalitet
  Naši dosadašnji radovi su dokaz našek kvalitetnog rada. Pogledajte i uverite se
 • Sajt Optimizovan Za Mobilne Telefone
  Vaš sajt će biti optimizovan za sve mobilne uređaje bez obzira na veličinu i rezoluciju ekrana
 • Mogućnost Samostalnog Ažuriranja
  Imate mogućnost samostalnog ažuriranja. Nema potrebe za plaćanjem dodatnog održavanja.
 • Plaćanje Po Završetku Projekta
  Tek kada budete potpuno zadovoljni izgledom i svim funkcionalnostima vašeg sajta.
 • Podrška U Bilo Kom Trenutku
  I nakon izrade sajta smo svim našim klijentima na raspolaganju.
Naše Cene i Paketi Usluga
Pogledajte ostale radove

Neki od klijenata koji su nam već ukazali poverenje.

Premium Izrada Sajta

Naš osnovni cilj je izrada sajta koji će Vam obezbediti kvalitetno prisustvo na online tržištu. Uspešno ćemo realizovati sve Vaše projekte bez obzira da li se radi o manjem i jednostavnom sajtu, internet portalu ili online prodavnici.

Ukoliko Vam je potrebna kvalitetna izrada sajta koja uključuje sve što je neophodno za kvalitetan internet nastup, kontaktirajte nas još danas i spremite se za veliki Online uspeh.

Kod nas ne postoje čuveni web paketi u kojima se naplaćuju dodatne funkscionalnosti.

Sve te funkcionalnosti se podrazumevaju, jer znamo da su neophodne, ukoliko želite bilo kakav uspeh. Cena zavisi isključivo od vaših zahteva i nikako se ne može odrediti bez komunikacije sa klijentom.

Izrada sajta je proces kome pristupamo na drugačiji način. Kombinujući različite tehnike pretvorićemo Vašu poslovnu ideju u efikasan Online nastup. Uvek smo prvo fokusirani na Vaše zahteve i potrebe. Spremni smo da čujemo sve o Vašem poslovanju i potencijalnim klijentima pre nego što Vam preporučimo bilo koju ideju u vezi izrade sajta.

Kada u potpunosti shvatimo Vaše poslovne potrebe, izabraćemo ključnu strategiju za najefikasnije predstavljanje Vaših proizvoda i usluga potencijalnim kupcima. Mnogi klijenti su potvrdili da im je ovakav pristup bio od velike pomoći, jer sve što više budemo saznali o Vašem poslovanju i potencijalnim klijentima, lakše ćemo kreirati efikasniji sajt koji će biti prilagođen potrebama Vaših klijenata. U suštini, kreiraćemo sajt koji će svojim dizajnom i efikasnošću doprineti Vašem online uspehu.

Danas su kupci neprekidno u žurbi. Nemaju vremena da čekaju bilo šta i sve što je sporo i koplikovano ih užasno nervira. Ukoliko se Vaš sajt sporo učitava, brzo će izgubiti strpljenje i napustiće ga. Potreban Vam je sajt koji izgleda profesionalno, brzo se učitava, isto se prikazuje u svim web browser-ima (Chrome, Firefox, Internet Explorer, Opera, Safari…) kao i na svim mobilnim uređajima. Sa našom izradom sajta korisnici će u roku od 60 sekundi razumeti čime se bavite i šta nudite.

 

Spremni Da Unapredite Svoje Poslovanje ?

Zašto Alpha Media

 • 100% garantovano zadovoljstvo našim uslugama. Fokusirani smo na kvalitet i sigurni smo da će izrada sajta unaprediti Vaše poslovanje.
 • Vaš sajt će biti optimizovan za prikaz na svim browser-ima (Chrome, Firefox, Internet Explorer…) kao i na svim mobilnim uređajima bez obzira na veličinu i rezoluciju ekrana
 • Imate mogućnost samostalnog ažuriranja. Nema potrebe za plaćanjem dodatnog održavanja.
 • Plaćanje po završetku projekta. Tek kada budete potpuno zadovoljni izgledom i svim funkcionalnostima vašeg sajta.
 • I nakon izrade sajta smo svim našim klijentima na raspolaganju. Internet tehnologije se brzo menjaju. Pratimo najnovije trendove kada je u pitanju web dizajn. Redovno posećujemo Vaše sajtove i preporučujemo izmene koje su neophodne kako bi Vaš sajt ostao moderan i funkcionalan.

Koji je Postupak Izrade Sajta

Nakon inicijalnog kontakta ćemo detaljno saslušati Vaše potrebe i zahteve. Kada budemo imali dovoljno informacija, predložićemo najbolje i najoptimalnije rešenje za Vas. Ukoliko Vam predloženi uslovi odgovaraju, dogovaramo okvirni početak izrade demo verzije sajta.

Demo verzija je potpuno funkcionalan sajt koji postavljamo na naš sajt, kako bi mogli da se uverite u kvalitet i sve funkcionalnosti sajta. Tek kada ste potpuno zadovoljni, sledi plaćanje i prebacivanje sajta na vaš domen. Detaljan postupak izrade sajta možete pogledati na stranici postupak izrade sajta

Alpha Media

Alpha Media je firma koja je isključivo fokusirana na kvalitet i zadovoljstvo svojih klijenata. Sigurni smo da će rezultat i uspeh koji budete postigli svojim sajtom biti vredan uloženog novca.

Naša Internet marketing strategija će Vam pomoći da postavite svoj sajt na najvažnije mesto na internetu: prvu stranu Google pretrage. Kontaktirajte nas još danas i pripremite se za veliki online uspeh.